wohnungssuche essen single singlebörse für depressive major singles schleswig holstein wochenendticket flirt seitan komplett kostenlos spielen hi chat messenger

Infographic Belgian Airforce

Doordat onze leerkracht geobsedeerd door alles die met vliegtuigen te maken had kregen we de opdracht om een infographic te maken over de Belgische Airforce door de jaren geen. Zelf vond ik dit heel tof omdat ik totaal niets wist over het belgisch leger, laat staan airforce. Door heel wat research te houden en zo alle belangrijke zaken bij elkaar te halen kwam ik bij deze 4 belangrijkste vliegtuigen.

Na heel wat te brainstormen en te tekenen kwam ik net als iedereen anders van de klas op het volgend idee. De 4 belangrijkste vliegtuigen op een tijdslijn tekenen die de ‘tarmac’ van een vlieggaven voorstelde. Na wat rond te kijken naar mijn klasgenoten heb ik beslist om dit niet te doen, omdat ik graag anders doe dan anderen. Daardoor kwam ik een idee om de vliegtuigen nog steeds op een tijdslijn te zetten maar dit te doen terwijl de vliegtuigen vliegen. Na heel wat te variaties te tekenen kwam ik bij dit ontwerp uit.

Persoonlijk vind ik dit nog steeds één van mijn favoriete ontwerp. Alles die hier op deze infographic staat is zelf getekend uitgezonderd het logo van ‘Belgian Airforce’. Alle vliegtuigen zijn zelf getekend in Illustrator. Alle info komt van Wikipedia en werd vermeld onder het logo van ‘Belgian Airforce’.

Related Projects